Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.07.2007 23:07 - Confessions Of A Dangerous Mind!!!
Автор: hristojegata Категория: Други   
Прочетен: 596 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 02.08.2007 20:39


Вече почти никой не успява да спечели вниманието ти. Дори и някой да го постигне, след като опознаеш този някой в повечето случаи оставаш разочарован. Повечето хора са посредствени. Следват някакви измислени тенденции и моди, наложени им от медиите. Всичко е комерсиално. Сякаш никой вече няма собствено мнение. Мислят както им е наредено да мислят. Всички са като роботи. Дали пък така не е по-лесно?! Вероятно е. Може да е по-лесно да нямаш свое мнение. Да нямаш кауза, която да защитаваш. Такъв начин на живот просто не си заслужава. Предпочиташ да си аутсайдер. По-добре така отколкото да си безмозъчен робот. Предпочиташ да имаш малко приятели, но да знаеш че са истински. Предпочиташ животът ти да е истински, а не продиктуван от мнението на останалите. Не желаеш да живееш в страх от хорското мнение. Не го и правиш. Знаеш, че заради това много хора няма да те харесват. Не ти пука. И ти не ги харесваш. Дори ги мразиш. Понякога искаш да отървеш света от тези роботи.


Понякога си представяш как ти съобщават, че си тежко болен. Представяш си как след такава новина би станал сериен убиец. Масов убиец. Има толкова хора, които би убил с удоволствие. Хора, които не допринасят с нищо на света около тях. Или поне с нищо хубаво. Представаш си как издебваш един от тях. Халосваш го по главата. Губи съзнание. Когато се свестява се намира в тъмна стая на някаква съборетина. Завързал си го за стол. Ще се позабавляваш. Прерязваш сухожилията на краката му, за да не може да избяга, дори и ако успее да се усвободи. Залепяш клепачите му за челото за да вижда през цякото време какво правиш. С чук за месо смазваш едната му ръка. Отделяш й достатъчно време. Накрая, когато приключваш с тази ръка, дланта й прилича на кайма. Ако е загубил съзнание го будиш ампула амоняк. Преминаваш към другата ръка. Към нея подходът е друг. С градинарска ножица отрязваш пръстите един по един. С нажежено желязо спираш къвотеченеито от местата на отстранените пръсти. Приготвил си стар, ръждясал огромен пирон. Забиваш го в коляното му с чук. Вече картинката е жалка. Решаваш да не го мъчиш повече. За всеки случай си приготвил пушката, с която на времето с баща си си ходил на лов за птици. Случаят се е появил. Допираш я в челото му. Дърпаш спусъла с налудничева усмивка на лицето. Мозъка му се разпръсква по изгнилите тапети. Прилежно прибираш “инструментите”, които си използвал. Погрижваш се да заличиш всички следи, че си бил в помещението. Заминаваш си с усмивка на лицето и с чувство на някаква не изпитвана до сега лекота.


Знаеш, че всичко това е само измислица. Усмихваш се неусетно. След като осъзнаваш, че се усмихваш усешаш някаква тревога. Уплашил си се от себе си. От мисълта, че може би наистина си способен на такова нещо!



Тагове:   Dangerous,   Mind,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hristojegata
Категория: Други
Прочетен: 16016
Постинги: 6
Коментари: 5
Гласове: 23
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031